Právě vysíláme

Paris Hilton se konečně zasnoubila! Co říkáte na ten obří prsten?

4. ledna 2018 13:10
Paris Hilton se konečně zasnoubila! Co říkáte na ten obří prsten?

Konečně se dočkala! Profesionální celebrita Paris Hilton (36) se po dvou letech vztahu zasnoubila s Chrisem Zylkou (32). Pohledný herec požádal známou blondýnku o ruku během dovolené v horském středisku Aspen.

K zasnubám došlo v úterý a s radostnou novinou se Paris ještě ten den pochlubila na Instagramu, kde ukázala, jak moment, kdy jí Chris požádal o ruku, vypadal.

„Jsem tak nadšená, že jsem se zasnoubila s láskou svého života, se svým nejlepším přítelem. Nikdy jsem se necítila tak šťastně, bezpečně a milovaně. Je po všech stránkách perfektní a ukázal mi, že pohádky mohou existovat!“ připsala Paris k fotografii, na kterém můžeme vidět, že k zásnubám došlo evidentně přímo na sjezdovce, protože možní budoucí manželé mají oba dva na sobě přeskáče a oblečení na lyže.

A protože Paris zjevně chtěla, aby fanoušci byli o této velké události do detailu informováni, na Instagram přidala i video. Můžeme tak vidět Chrise, který když si před svou vyvolenou klekl, dědička hotelového impéria na nic nečekala a svému příteli se ihned vrhla kolem krku. Snubní prsten s diamantem, který má podle britského deníku DailyMail hodnotu neuvěřitelných 42 milionů korun, rovněž bleskurychle čmajzla do ruky a okamžitě si ho nasadila na prst. To asi pro jistotu, aby si to Chris najednou nerozmyslel.

Zdroj: Instagram

Galerie: Ruská svatba, která vám svou pompézností vyrazí dech

Články, které by tě mohly zajímat