Právě vysíláme

Paris Jackson otevřeně promluvila o bisexualitě. „Moje rodina to nepřijala,“ uvedla

20. června 2021 9:10
Paris Jackson otevřeně promluvila o bisexualitě. „Moje rodina to nepřijala,“ uvedla

Billie Eilish v talk show Willow Smith otevřeně promluvila o tom, jak zareagovala její silně věřící rodina, když se přiznala k bisexualitě. Rozpovídala se také o psychických problémech a myšlenkách na sebevraždu.

Dcera Michaela Jacksona Paris se minulý rok veřejně přiznala k bisexualitě. V dokumentární sérii s názvem Unfiltered tehdy uvedla, že randila v minulosti jak s ženami, tak s muži. Dokonce i s těmi, kteří měli vagínu. „Nemá to nic společného s tím, kdo má co mezi nohama. Ani s tím, jak člověk vypadá. Je to jen o tom, jací lidé jste,“ řekla.

Nyní v show Red Table Talk Willow Smith prozradila, jak obtížné pro ni bylo si o její orientaci promluvit s rodinou, která je silně nábožensky založená. „Homosexualita je u nás tabu, vůbec o ní nemluvíme. Není to něco, co by bylo akceptovatelné. Dostala jsem se do toho bodu, že je respektuju. Respektuju jejich víru, jejich náboženství. Ale já teď od nich očekávám, že dají svoji víru stranou,“ uvedla.

Velmi jí prý při jejím coming outu pomohli bratři Michael a Bigi, kteří ji velmi podpořili. „Ale byly momenty, kdy to bylo opravdu obtížné. Cítíte se sami, cítíte se vyloučení,“ dodala.

Když byla malá, snažila se podle náboženství svého otce, který se stejně jako zbytek rodiny hlásil ke svědkům Jehovovým. V mládí se k bisexualitě bála přiznat, čímž utrpěla její psychika. Trpěla depresemi, sebepoškozovala se, a dokonce se několikrát pokusila o sebevraždu.

Poté, co se rozešla s přítelem Gabrielem Glennem se uzavřela sama do sebe. Jak prozradila, zradil ji a ona je teď více obezřetná. Má však pár přátel, kterým zcela věří. „Jsou k nezaplacení. Toho se držím, neberu to jako samozřejmost.“

Články, které by tě mohly zajímat