Právě vysíláme

Parkinsonova nemoc změnila legendárního Ozzyho Osbourna k nepoznání

21. prosince 2022 13:43
Parkinsonova nemoc změnila legendárního Ozzyho Osbourna k nepoznání

Ozzy Osbourne patří mezi rockové legendy. I tento slavný zpěvák ovšem bojuje s vážnou nemocí. Papparazi fotografové Ozzyho vyfotografovali při nákupech a na Osbourna je bohužel smutný pohled.

Bývalý člen skupiny Black Sabbath onemocněl Parkinsonovou chorobou a jeho zdravotní stav mu nedovolí vrátit se na pódia. Zpěvák má bohužel i problém s chůzí a nemoc se podepsala na jeho vzhledu. Ozzy byl vyfotografován při nákupech v Los Angeles, kam vyrazil se svou asistentkou. Ta mu musela při chůzi pomáhat a Osbourna podpírat. Zpěvák je rovněž odkázán na chodící hůl. Na snímcích pak působí velmi vyčerpaně a Parkinsonova choroba se podepsala i na jeho tváři.

Parkinsonova choroba postihuje nervový systém. Lidé s touto nemocí proto nemohou ovládat své končetiny. „Myslíš si, že zvedáš nohy. Ale ony se ve skutečnosti nehýbou,“ uvedl samotný Osbourne v jednom ze svých rozhovorů. Jeho zdravotní stav se odráží i na psychice a zpěvák přiznal problémy s depresemi. Jak ovšem uvedl, je vděčný za podporu rodiny a především za péči jeho ženy Sharon.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat