Právě vysíláme

Partner Rihanny může jít až na 9 let do vězení, střílel na kamaráda

17. srpna 2022 14:10
Partner Rihanny může jít až na 9 let do vězení, střílel na kamaráda

A$AP Rocky, přítel Rihanny, může zamířit až na devět let za mříže. Čelí obvinění z držení střelné zbraně a vypálení z ní na velmi dobrého přítele během hádky.

Rappera A$AP Rockyho zadržela v dubnu na letišti policie kvůli podezření ze střelby, při které měl vypálit hned několik ran na svého bývalého velmi dobrého kamaráda. Ten utrpěl lehká zraněná, sám si vyhledal lékařské ošetření. Rapper měl pak spolu s dalšími dvěma muži z místa činu odejít.

Ve vazbě A$AP Rocky příliš dlouho nepobyl, po pár hodinách byl propuštěný na kauci ve výši 550 tisíc dolarů a případ putoval k losangeleskému soudu. V pondělí jeho zástupci vydali oznámení, ve kterém je Rakim Mayers, jak zní rapperovo pravé jméno, obviněný z použití střelné zbraně během hádky s kamarádem.

„Vypálení ze zbraně na veřejném místě je vážným trestným činem, incident mohl skončit s tragickými následky nejen pro cílovou osobu, ale také nevinné přihlížející. Soud provedl důkladnou kontrolu důkazů a rozhodl, že obvinění jsou oprávněná,“ stojí v prohlášení.

Soud s rapperem by měl odstartovat už ve středu. Pode všeho mu hrozí až devět let vězení. Rihanna mu přitom teprve před několika týdny porodila chlapečka.

Články, které by tě mohly zajímat