Právě vysíláme

Partnerka Jaromíra Jágra Dominika: Jak se s hokejistou seznámila? Co mu doma vaří?

27. března 2021 9:10
Partnerka Jaromíra Jágra Dominika: Jak se s hokejistou seznámila? Co mu doma vaří?

Novou partnerkou Jaromíra Jágra je o několik let mladší modelka Dominika Branišová. Ta nyní přiznala, jak se s hokejovým mistrem poznala a zda jí nevadí věkový rozdíl.

Šestadvacetiletá brunetka pracuje jako modelka už několik let a působila převážně v zahraničí. Serveru iDnes ovšem přiznala, že se živila i jako manažerka pražského klubu, a právě tam se potkala s Jágrem. „Jaromír tam přišel jako host. To bylo vlastně naše první setkání. Ale potom jsme se viděli až po několika měsících. A to díky našim společným přátelům,“ řekla a uvedla, že mít o 23 let staršího partnera jí vůbec nevadí. “Vzhledem k tomu, že Jarda pořád hraje hokej i v jeho letech, tak já tam nějaký věkový rozdíl ani fyzicky ani mentálně moc nevidím,“ řekla.

Je známo, že Jágr miluje českou kuchyni a potrpí si na dobré jídlo. Jak ovšem Dominika přiznala, české pochutiny příliš nevaří. Během lockdownu ovšem začala i s pečením a hokejistovi podává italskou kuchyni a zdravější jídla. Jardy maminka stále vaří. Takže on má tu českou kuchyni vždycky u rodičů, když tam je. A u mě má potom ty zdravé ryby, zeleninu a tak,“ uvedla.

Zdroj: iDnes.cz

Články, které by tě mohly zajímat