Právě vysíláme

PATRICIE SOLAŘÍKOVÁ se zasnoubila. Žádost o ruku ji dojala k slzám!

29. ledna 2019 14:10
PATRICIE SOLAŘÍKOVÁ se zasnoubila. Žádost o ruku ji dojala k slzám!

Patricie Solaříková patři k herečkám, kterou čeští diváci znají především z televizních obrazovek. Sympatická blondýnka se herectví věnuje už od dětství a těší se velké popularitě. Velmi se jí daří i v soukromí a konkrétně v těchto dnech má Patricie velký důvod k radosti.

Herečka už nějakou dobu chodí s manažerem hudební televize Tiborem Pagáčem. S charismatickým fešákem jí to ohromně klape a sama Patricie v rozhovorech pro média několikrát uvedla, že se jí konečně podařilo najít muže, se kterým by mohla strávit zbytek života.

To, že je Tibor pro hvězdu seriálu Ulice ten pravý, se ostatně nyní i potvrdilo, protože zamilovaná dvojice se zasnoubila! Žádost o ruku proběhla už před nějakou dobu, veřejnost se o ní však dozvěděla až teď. Samotná Patricie se se šťastnou novinou pochlubila na Instagramu, kde zveřejnila fotografii, na které můžeme vidět její dojetí, a dokonce i zásnubní prstýnek. „No dobře, hodně z vás už si prstýnku všimlo, dokonce i některá média už se ptala, tak já nebudu dělat Zagorku. Nechtěla jsem to oznamovat touhle fotkou, když se to stalo a bylo to úplně čerstvý. Teď už to však vědí všichni, kdo to měli vědět, komu jsme to chtěli říct osobně, tím pádem se s vámi můžu o tuhle fotku podělit… Mám ji totiž moc ráda,“ připsala herečka a velká milovnice pejsků ke snímku, jenž si zasloužil už přes 43 tisíc lajků.

Moc gratulujeme!

 

Zdroj: Instagram

Konečně máme fotky z natáčení nového trháku Quentina Tarantina

Články, které by tě mohly zajímat