Právě vysíláme

PENNY z TEORIE VELKÉHO TŘESKU je vdanou paní! Kterému fešákovi řekla své ano?

2. července 2018 15:10
PENNY z TEORIE VELKÉHO TŘESKU je vdanou paní! Kterému fešákovi řekla své ano?

Pokud rádi sledujete seriál Teorie velkého třesku, herečku Kalye Cuoco určitě moc dobře znáte. Roli sarkastické Penny hraje už pěknou řádku let a díky ní je i populární po celém světě. V soukromí to však Kalye příliš lehké nikdy neměla. Tedy až doposud!

Blonďatou herečku vždy trápili převážně muži. Její první manželství s tenistou Ryanem Sweettingem skončilo rozvodem a už to vypadalo, že Kalye k oltáři nikdy nevkročí. Nyní je však všechno jinak a z krásky je opět vdaná paní!

Kylie se o víkendu provdala za svého přítele Karla Cooka. S blonďatým sympaťákem chodila přes rok a skvěle jim to klape. Mimo toho, že je Karl synem amerického miliardáře Scotta Cooka, je to i profesionální jezdec na koních. A právě tato zvířata zbožňuje i samotná herečka, takže vážně nehrozí, že by si novomanželé spolu nerozuměli.

ČTĚTE TAKÉ: JUSTIN BIEBER odcestoval se svou přítelkyní SELENOU GOMEZ na Jamajku. Čeká je tam svatba!!!

Obřad se konal v San Diegu a samozřejmě na něm nechyběli ani herci z Teorie velkého třesku. Kylie přišli pogratulovat Mayim Bialik, představitelka Amy i Johnny Galecki, který v seriálu ztvárňuje Leonarda.

Jak svatba vypadala? Pro jaké šaty se Kalye rozhodla? Na to se podívejte v naší galerii.

 

Zdroj: DailyMail

Galerie: Konečně pravda! Módní společnost zveřejnila, jak vypadají modelky před úpravami ve Photoshopu

Články, které by tě mohly zajímat