Právě vysíláme

Penny z Teorie velkého třesku se opět rozvádí

6. září 2021 13:53
Penny z Teorie velkého třesku se opět rozvádí

Jako Penny měla svého Leonarda, ve skutečném životě však v lásce zatím štěstí ale nemá. Herečka Kaley Cuoco se opět rozvádí!

Penny z Teorie velkého třesku a syn miliardáře Scotta Cooka oznámili rozchod ve společném prohlášení. „I přes naši hlubokou lásku a vzájemný respekt jsme si uvědomili, že se naše společné cesty rozcházejí a jdou každá jiným směrem. Oba jsme naši lásku sdíleli veřejně, a tak, ač bychom si náš rozchod raději nechali sami pro sebe, chtěli jsme být ke všem vstřícní. Není mezi námi žádný hněv ani nepřátelství, právě naopak,“ napsali Kaley a Karl Cook s tím, že za jejich rozchodem stojí i hereččina velká pracovní vytíženost. Po konci oblíbeného sitcomu totiž blondýnka natočila kritiky uznávanou mini sérii a nyní pracuje na romantické komedii.

Nyní již bývalý pár spolu začal randit po hereččině prvním rozvodu v roce 2016. Své ano si pak řekl při soukromém obřadu o tři roky později. Kaley pak v minulosti uvedla, že nějakou dobu žili kvůli práci i odděleně. Tehdy to prý ještě zamilovanému páru fungovalo.

 

Články, které by tě mohly zajímat