Právě vysíláme

PETR ČECH se na penaltový rozstřel CHELSEA koukal s fanoušky na jejich mobilu

12. května 2019 12:10
PETR ČECH se na penaltový rozstřel CHELSEA koukal s fanoušky na jejich mobilu

O fotbalovém brankáři Petru Čechovi se dlouho ví, že je to sympaťák. Ačkoliv je tato sezona jeho poslední v kariéře, hvězdný český fotbalista si pravidelně dělá čas pro fanoušky a prožívá s nimi krásné chvíle na hřišti i mimo něj. Brankář týmu Arsenal se nyní po zápase ve Valencii chtěl koukat na vývoj dalšího semifinále, ve kterém účinkoval jeho bývalý tým, Chelsea. Sedl si tak s fanouškem a ve skupince se dívali na penaltový rozstřel, jenž Chelsea v tu chvíli absolvovala proti německému Eintrachtu Frankfurt!

Důležitý moment pro Čecha

Petr Čech si musel připadat, jako kdyby žil ve snu: jeho aktuální tým, londýnský Arsenal FC, právě postoupil do finále Evropské ligy a jeho bývalý tým, londýnská Chelsea FC, bojovala o postup do téhož finále v penaltovém rozstřelu. V případě, že by Chelsea postoupila do finále, Čechovi by se splnil sen – svůj poslední profesionální zápas by totiž odehrál proti týmu, v němž strávil většinu své veleúspěšné kariéry.

Je tedy pochopitelné, proč Petr Čech nechtěl zmeškat penaltový rozstřel Chelsea s Eintrachtem Frankfurt za žádnou cenu. A nezmeškal. Když si český brankář všiml, že si jeden fanoušek v mediální zóně pouští živý přenos rozstřelu na svém telefonu, bez váhání se k němu přidal! Moment zachytil britský novinář James Olley, jenž pracuje pro londýnský deník Evening Standard.

Text v překladu zní:
Tohle je Petr Čech ve smíšené zóně stadionu Mestalla včera večer – kouká se na penaltový rozstřel mezi Chelsea a Eintrachtem Frankfurt na mobilu někoho jiného. Již nějakou dobu věřil, že mu osud umožní hrát proti Chelsea ve finále Evropské ligy. Teď je to realita. 

Krásný moment, kdy si Čech vychutnal závěrečné minuty zápasu s neznámými fanoušky, se stal hitem na sociálních sítích. Mnozí to vidí jako další důkaz toho, že Petr Čech je zkrátka frajer!

Zdroj: SportBible, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat