Právě vysíláme

Piqué vrací úder naštvané Shakiře. Co své bývalé partnerce vzkazuje?

16. ledna 2023 11:35
Piqué vrací úder naštvané Shakiře. Co své bývalé partnerce vzkazuje?

Shakira svého nyní již bývalého partnera Piquého rozhodně nešetří. Po velmi pichlavém singlu na jeho adresu si ovšem bývalý fotbalista nic nenechal líbit a ostře zareagoval.

Kolumbijská zpěvačka se rozešla s o deset let mladším Gerardem před necelým rokem. Bývalý fotbalista, který již není aktivním hráčem, vyměnil sexy zpěvačku za mladší modelku Claru Martiov. Shakira si s Piquém následně vyřídila účty skrze singl pod názvem BZRP Music Sessions, vol. 53, ve kterém se rozhodně nedržela zpátky. „Nechal jsi mě jen tak u tchyně. S tiskem za dveřmi a dluhem u finančního úřadu. Myslel sis, že jsi mi ublížil, ale zocelils mě. Ani nevím, co se to s tebou stalo. Seš tak divný, že tě nepoznávám. Mám cenu dvou dvaadvacítek. Vyměnil jsi Ferrari za Twingo. Vyměnil jsi Rolexky za Casio,“ zpívá ve španělštině. Píseň si za pouhé čtyři dny vysloužila přes 122 milionů zhlédnutí.

 

Gerard Piqué se nyní postaral o odvetu, když vystoupil na tiskové konferenci právě s hodinkami značky Casio. „Tyto hodinky jsou na celý život,“ prohlásil a uvedl, že značku sehnal i jako sponzora španělské fotbalové ligy. To ovšem není všechno a Piqué přišel s dalším popíchnutím. Před novináře totiž schválně přijel vozem značky Twingo, na které Shakira rovněž ve svém singlu naráží.

Články, které by tě mohly zajímat