Právě vysíláme

Plačící Ben Cristovao i NotSoFunnyAny upozorňují na velmi důležitou věc

21. října 2021 15:04
Plačící Ben Cristovao i NotSoFunnyAny upozorňují na velmi důležitou věc

Ben Cristovao se slzami v očích, infuencerka NotSoFunnyAny nervózně poklepávající nohou a rovněž s velmi nešťastným výrazem. To přineslo video, které momentálně koluje na sociálních sítích a bojuje za správnou věc.

Video iniciativy Svoboda zvířat ukazuje autentické reakce celebrit na hrůzné záběry z laboratoří, kde trpí zvířata. A ačkoliv my záznamy nevidíme, podle výrazu v obličeji známých osobností je jasné, že se opravdu jedná o strašlivé ukázky toho, co všechno zvířata v laboratořích prožívají. Nikdo z zúčastněních ani není schopný dokoukat video do konce a neudrží pláč.

„Podepište občanskou iniciativu www.ZaPokusyBezZvirat.cz a pomozte ukončit pokusy na zvířatech💕. Můžete tak zachránit až 10 milionů živých bytostí ročně,“ nabádá pak uživatele iniciativa Svoboda zvířat a samotný Ben Cristovao připomněl i smutnou skutečnost: „Za kosmetickými, čistícími i farmaceutickými výrobky je skryté nesmírné utrpení, které pro lepší prodej nemáte vidět. Věda je dnes už tak daleko, že takové barbarství by se nemuselo dít, ale pro větší profit je to stále realita.“

 

Články, které by tě mohly zajímat