Právě vysíláme

Plastiková BARBIE tvrdí, že nemůže normálně pracovat. Je na to prý až příliš sexy!

7. července 2020 12:10
Plastiková BARBIE tvrdí, že nemůže normálně pracovat. Je na to prý až příliš sexy!

Dvaadvacetiletá Luna Sipos z Maďarska miluje panenku Barbie a utratila hodně peněz, aby se vyrovnala jejímu vzhledu. Dnes navíc tvrdí, že nemůže normálně pracovat, protože je až příliš sexy.

Luna už od mala snila o tom, že bude vypadat jako její oblíbená panenka. V sedmnácti letech se proto začala do Barbie stylizovat a v dospělosti začala chodit na plastické operace, které jí zvětšily ňadra, zúžily pas a nafoukly ústa. Celkem má za Luna sebou deset plastických operací a většinu z nich platil její dnes již ex-manžel, který byl prý velmi pyšný na to, jak jeho manželka vypadá.

Luna prý nějaký čas pracovala jako modelka a natáčela reklamy. S prací však podle svých slov musela seknout, protože je až příliš sexy. „Musela jsem to ukončit, protože to některé muže až příliš rozdovádělo a už mi to nebylo příjemné,“ uvádí sebevědomě a tvrdí, že na jinou práci si také kvůli jejímu vzhledu netroufá. „Vadí mi, že na mě spousta lidí pohlíží jako na hloupou panenku, která nemá mozek. Myslí si, že si ke mně mohou cokoli dovolit. Ráda bych si našla normální práci, ale nemám šanci. Hodně lidí si myslí, že jsem příliš sexy na to, abych dělala něco jiného než modelku,“ říká Luna, která si nyní začala vydělávat pomocí Instagramu.

Zdroj: nz.news.yahoo.com

Články, které by tě mohly zajímat