Právě vysíláme

Platinová blond a vyrýsované svaly. Ryan Gosling se poprvé ukázal jako Ken

17. června 2022 8:10
Platinová blond a vyrýsované svaly. Ryan Gosling se poprvé ukázal jako Ken

Bude se jednat o pořádný trapas, nebo přelomovou komedii? To zatím u filmu Barbie není jasné. Jisté je ovšem to, že Ryan Gosling coby Ken vyvolává velké pozdvižení. 

Filmový příběh o panence Barbie je zahalen tajemstvím. Ačkoliv už je film natočený, stále jsme se nedočkali informací o podrobnější zápletce. Společnost Warner Bros. Pictures však nyní zveřejnila fotografii herce Ryana Goslinga coby Kena a fanoušci šílí. 

Slavný krasavec Gosling bude mít ve filmu platinovou blond barvu vlasů, na snímku, které filmové studio zveřejnila na svém instagramu, je taky velmi opálený a odhaluje vyrýsované tělo. 

Kolem natáčení filmu Barbie nastalo mnoho změn. Snímek měl vzniknout už v roce 2016 a hlavní roli si měla zahrát komička Amy Schumer. Produkce posléze oslovila i herečku Anne Hathaway. Nakonec ovšem roli blonďaté Barbie připadla krásné Margot Robbie a její fotografie coby Barbie v růžovém autě byl zveřejněn před několika měsíci. 

Film bude mít premiéru v červenci příštího roku. Ve vedlejších rolí se objeví America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae nebo Michael Cera. Bude se jednat o nový hit, nebo propadák?

Články, které by tě mohly zajímat