Právě vysíláme

Plnoštíhlá youtuberka se stylizuje do slavných žen. A cítí se úchvatně!

1. ledna 2020 14:10
Plnoštíhlá youtuberka se stylizuje do slavných žen. A cítí se úchvatně!

Youtuberka Sierra Schultzzie se nebojí mluvit o své silnější postavě a sama se prohlašuje jako „královna křivek“. Svůj zdravý vztah k vlastnímu tělo se navíc snaží přenášet i na své sledující a převážně mladým dívkám chce ukázat, že mohou bát krásné i s kily navíc.

Na svém kanále se Sierra věnuje módě a životnímu stylu z pohledu ženy krev a mlíko. Má velikost 44 a stejně se může řadit mezi velmi půvabnou ženu. V jednom ze svých videí se youtuberka vžila do slavných hollywoodských žen a snažila se napodobit jejich image. U všech upozornila, že se nesnaží vypadat jako vybrané hvězdy, ale jde jí o to vyzkoušet si, jak ona v těchto pozicích a outfitech vypadá. Proto se oblékla jako Britney Spears, Kim Kardashian, Beyoncé, Marilyn Monroe, Zendaya, Ariana Grande i jako andílek na show Victoria´s Secret.

„Myslím, že jsem ještě nikdy nevypadala tak úchvatně jako na tomto snímku. Navíc Marilyn je typický idol krásy s křivkami, takže svým typem těla je mi podobná. Při focení tohoto snímku jsem si připadala jako filmová hvězda,“ okomentovala například Sierra svou fotografii, na které se stylizuje do Marilyn Monroe a její ikonické fotografii.

Co na její proměny a hlavně sebevědomí říkáte?

 

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat