Právě vysíláme

Plnoštíhlá žena si na ulici tajně fotila reakce lidí na její vzhled. Některé pohledy jsou vážně zlé!

20. února 2018 14:10
Plnoštíhlá žena si na ulici tajně fotila reakce lidí na její vzhled. Některé pohledy jsou vážně zlé!

Fotografka Haley Morris-Cafiero se vždy trápila se svým vzhledem. Kvůli své váze trpěla poruchou příjmu potravy a měla i psychické problémy. Nepěkné reakce od okolí jí na sebevědomí taky nepřidaly. Spíše naopak!

Když žena jednoho dne fotila samu sebe, na výsledném snímku si všimla muže za ní, který na ni nehezky koukal. To v ní proudilo nápad podniknout takový malý sociální experiment.  Jak ve skutečnosti cizí lidé na ulici reagují na její vzhled?

Při cestování po světě proto Haley s sebou vždy vzala fotoaparát se stativem a chodila na místa, kde se vyskytuje hodně lidí. Poté na ulici dělala věci jako každý normální člověk. Jedla zmrzlinu, koukala do mobilu, nebo prostě jenom tak stála a rozhlížela se. Přitom všem se však nenápadně fotografovala.

Výsledné snímky mluví za vše. Někteří lidé, kteří kolem Haley prošli, si na ni neodpustili hodit opravdu ošklivý pohled. Našli se dokonce i tací, kteří se jí za zády smáli.

Na fotografie se podívejte sami. Ne u všech můžeme samozřejmě s jistotou říct, že pohledy lidí směřovaly v moment vyfocení zrovna na Haley. U některých je to však dosti evidentní, no ne?

 

Zdroj: Boredpanda

 

Instantní lež, to jsou královny Instagramu

 

Články, které by tě mohly zajímat