Právě vysíláme

Plnoštíhlé blogerce zakázali, aby se v hotelu fotila v plavkách. Neuvěříte, co jí členové ochranky řekli!

22. dubna 2018 14:10
Plnoštíhlé blogerce zakázali, aby se v hotelu fotila v plavkách. Neuvěříte, co jí členové ochranky řekli!

Anna O’Brien je 33letá plus-size modelka a lifestylová blogerka z New Yorku, která se rozhodla, že v prostorách luxusního hotelu v Las Vegas nafotí pro své fanoušky lookbook plavek. Tvrdě však narazila!

Anna tvrdí, že měla focení od vedení hotelu povolené. Jakmile si však v hotelové hale stoupla před fotoaparát a začala v plavkách pózovat, přiběhla za ní ochranka s tím, aby se ihned oblékla, protože prý pohoršuje ostatní návštěvníky. Anna se snažila strážníkům celou situaci objasnit a vysvětlit, že k focení mají povolení, ochranka tomu však nevěnovala žádnou pozornost.

Protože se blogerka chtěla vyhnout problémům, shodila tedy ze sebe dvoudílné plavky a raději si oblékla ty jednodílné. Ani to se však členům ochranky nelíbilo a Anna se tak musela s focením rozloučit.

ČTĚTE TAKÉ: Obézní dívka si vyslechla urážlivý komentář, když si kupovala dortíky. To, jak se posměváčkovi pomstila, je geniální!

S celým incidentem se poté svěřila na Instagramu, kde tvrdí, že byla diskriminována kvůli své postavě. V místech, kde fotila, se prý totiž volně procházely dívky v plavkách a nikomu to nevadilo.

Co si o tom myslíš? Zachovala se podle tebe ochranka hotelu správně?

 

Zdroj: Cosmopolitan.com

Galerie pro milovníky baculek: 9 sexy XXL koček z Instagramu

Články, které by tě mohly zajímat