Právě vysíláme

Po 5 letech našel cestu domů a vrátil se ke svým původním majitelům! Kde celou tu dobu byl?

14. května 2018 6:01
Po 5 letech našel cestu domů a vrátil se ke svým původním majitelům! Kde celou tu dobu byl?

Zatoulala se vám kočička? Nezoufejte! Tenhle kocourek se vrátil domů ke svým šokovaným majitelům po dlouhých pěti letech! Jak je to možné?

Když bylo Nguhi Muturi z Dallasu devět let, dostala od rodičů malého kocourka jménem Panther. Zamilovala si ho na první pohled a černý kocourek se stal jejím nejlepším kamarádem. Po dívčině boku stál celé její dospívání, až jednoho dne nečekaně zmizel.

Bylo to den poté, co se Nguhi přestěhovala za studiemi do jiného města. Nejdříve to vypadalo, že se kocourek jen klasicky zatoulal a po pár dnech se vrátí domů. Když ho však nikdo neviděl celých čtrnáct dní, naděje se postupně vytrácely. Nguhi se se ztrátou kamaráda dlouho nemohla smířit, ale čas ránu nakonec přece jen zhojil. Po dlouhých pěti letech se jí však ozvaly rodiče s nečekanou zprávou. Panther se vrátil domů!

Jednoho dne se zkrátka v domě objevila kočka, která se Pantherovi velmi podobala. Nguhininy rodiče si nejdříve nebyli jisti, zda je to opravdu on. Posléze však koukly na tlapky a vše bylo jasné. Kočka na nich neměla drápy, stejně jako Panther!

Nguhi byla šťastná, že její milovaný kocourek je konečně zpátky. Když však zjistila, kde se celou dobu toulal, zůstala v šoku. Panther se totiž potom, co odešel z domova, dostal do útulku, kde byl hodně dlouhou dobu. Poté si ho vzala rodina, která shodou okolností bydlela nedaleko rodiny Nguhi. To je ale náhoda, že?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat