Právě vysíláme

Po česneku vám už nikdy nebude zapáchat z úst! Muž přišel s tajnou fintou

17. března 2021 14:10
Po česneku vám už nikdy nebude zapáchat z úst! Muž přišel s tajnou fintou

Máte rádi česnek, ale kvůli zápachu z úst ho příliš nepoužíváte? Muž přišel na TikToku s vychytávkou, která vám ulehčí volbu, zda si ho přidat do jídla, nebo ne.

Uživatel TikToku Roice Bethel pravidelně na svém kanále sdílí recepty či návody na to, jak si ulehčit vaření. Poté, co své sledující naučil, jak si vyrobit domácí máslo nebo jak si připravit steak metodou sous vide, o které se mluví jako o nejlepší na světě, vytáhl další tajnou fintu.

„Když jíte něco, kde je spousta česneku, zapáchá vám poté z úst. Dovolte mi ukázat vám, jak jíst česnek, a přitom se zápachu nebát,“ uvedl své video, které už zhlédlo několik stovek tisíc lidí.

Nejde o nic složitého. Stačí, když při vaření česnek rozpůlíte a pomocí nože vyloupnete klíček z jeho středu. Právě ten je totiž podle Bethela příčinou nepříjemného zápachu. Navíc způsobuje zažívací potíže. Po jeho odstranění by měl česnek chutnat méně nahořkle.

A právě chuť česneku po odstranění klíčku se stala předmětem diskuze pod videem. Zatímco někteří si trik Bethela pochvalují, jiní tvrdí, že pak už česnek nechutná jako česnek. A jaký je váš názor?

Zdroj: Mirror, TikTok

Články, které by tě mohly zajímat