Právě vysíláme

Po návratu z jeslí zůstala maminka v šoku. Vychovatelka jí napsala vzkaz fixem na bříško jejího syna!

30. ledna 2020 9:10
Po návratu z jeslí zůstala maminka v šoku. Vychovatelka jí napsala vzkaz fixem na bříško jejího syna!

Práce v jeslích není snadná a péče o batolata může být dosti obtížná. Je proto velmi důležité, aby tuto práci dělaly skutečné profesionálky a nedopouštěly se zásadních chyb, jako třeba jedna z vychovatelek z americké Floridy.

Když si třiadvacetiletá maminka vyzvedla z jeslí svého chlapečka, doma zjistila něco šokujícího. Malý blonďáček měl totiž na bříšku napsaný fixou vzkaz od své vychovatelky, který zněl: „Nemáme od vás žádné plenky, přečtěte si prosím mou zprávu!“

Rozzuřená maminka si v jeslích na chování vychovatelky pochopitelně stěžovala. Vedení jí pak sdělilo, že vychovatelka byla ihned propuštěna a její jednání považují jesle za značně neprofesionální. Matka malého chlapečka pak sdílela jeho popsané bříško na internetu a připsala, že fixa z těla jejího syna šla navíc dost špatně smýt a pro chlapečka tak bylo umývání dosti nepříjemné.

Příspěvek mladé matky se stal virálním. Komentující se navíc ve velké většině shodují v tom, že chování vychovatelky už bylo opravdu přes čáru. Souhlasíte s nimi?

 

Články, které by tě mohly zajímat