Právě vysíláme

Po potratu další těhotenství. Manželka Johna Legenda oznámila radostnou novinu

4. srpna 2022 12:40
Po potratu další těhotenství. Manželka Johna Legenda oznámila radostnou novinu

Zpěvák John Legend a jeho žena Chrissy Teigen se na sociálních sítích pochlubili radostnou novinou. Bývalá modelka je opět těhotná a čeká další přírůstek do rodiny.

Skoro před dvěma lety zveřejnila Chrissy smutnou zprávu o tom, že v pátém měsíci těhotenství potratila a přišla o vytouženého chlapečka, který se měl jmenovat Jack. Nyní má ovšem půvabná brunetka velký důvod k radosti. Na instagramu oznámila další těhotenství a ukázala rostoucí bříško. „Posledních pár let bylo ve znamení podivných emocí. Nyní ovšem radost znovu naplnila náš domov a srdce. Jak vidíte, máme další přírůstek na cestě,“ napsala Chrissy s tím, že dlouho váhala nad tím, zda novinu veřejně oznámí. Chtěla si být totiž jistá tím, že miminko je zdravé a vše jde podle plánů. „Kéž by to vydrželo,“ připsala.

Chrissy Teigen už bude trojnásobnou maminkou a doma má holčičku a chlapečka. U svých prvních dětí modelka zvolila umělé oplodnění. S manželem si pak dokonce sami zvolili pohlaví, což bylo veřejností hojně kritizováno. Čeká nyní kluka, nebo holku? To zatím Teigen neprozradila. Dle velikosti jejího bříška je ovšem možná na určení pohlaví ještě příliš brzo.

Články, které by tě mohly zajímat