Právě vysíláme

Pobuda vlezl na cizí pozemek. Močil na zahradě a olizoval zvonek

9. ledna 2019 15:10
Pobuda vlezl na cizí pozemek. Močil na zahradě a olizoval zvonek

Pamatujete, jak vlk klepal na kůzlátka, když je stará koza nechala doma o samotě? Něco podobného se odehrálo ve městě Salinas v Kalifornii, akorát v lidském obsazení. A bez klepání.

Rodiče odjeli na silvestra pryč a děti zůstaly doma samy. A právě tehdy na pozemek Dunganových, jak se rodina jmenuje, vlezl jakýsi šupák. Později byl identifikován jako 33letý Roberto Arroyo. Do domu se však nedobýval, bohatě si vystačil se zahradou, kde si dle deníku Mirror „ulevoval“ (a my pevně doufáme, že tím není myšleno nic víc než močení). A se zápražím. Totiž, hlavně se zápražím.

To, co tam prováděl, zcela popírá dosavadní lidské poznání. Roberto začal bez jakýchkoliv zábran či předsudků olizovat domovní zvonek. A ne že by si jen tak zběžně líznul, aby ochutnal, on ho ocicmával dost dlouho, s nevídaným zápalem a na několik způsobů. Dokonce i střídal polohy.

A to je konec téhle moderní pohádky. Nikomu kromě zvonku a trávníku se nic nestalo. Jen rodiče byli trochu překvapení, když na záznamu z bezpečnostní kamery viděli Robertovu one-man show.

No a co si o tom myslíme my? Hm. Jak se tak na ty momentky plné emocí díváme, možná bychom měli za dveřmi radši vlka než tohohle olizovače zvonků.

Zdroj: Mirror.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat