Právě vysíláme

Podváděl jsem každou svou přítelkyni, přiznal Shia LaBeouf. Partnerkám zatajil i sexuální chorobu

30. srpna 2022 12:02
Podváděl jsem každou svou přítelkyni, přiznal Shia LaBeouf. Partnerkám zatajil i sexuální chorobu

Shia LaBeouf sice patří k výborným hollywoodským hercům, ovšem jeho soukromý život je poněkud problematický. Sám Shia nyní zpytoval svědomí a v podcastovém rozhovoru promluvil o svých démonech.

Kariéru i soukromý život kdysi úspěšného herce výrazně ovlivnilo nařčení jeho bývalé partnerky FKA Twigs, která ho obvinila ze sexuálního násilí. Život s Shiou byl dle jejích slov velmi psychicky náročný, Shia byl velmi žárlivý a údajně měl své přítelkyni zakazovat i to, aby jiným mužům hleděla do očí.

Samotný LaBeouf nyní poskytl rozhovor do podcastu pod názvem Real Ones. V něm popírá, že by se na bývalé přítelkyni dopustil sexuálního násilí, ovšem přiznává, že se k partnerkám dobře nechoval. Dle svých slov byl nevěrný každé přítelkyni, kterou kdy měl, a zatajil jim i to, že trpěl genitálním herpesem, tedy sexuálně přenosným onemocněním.

„Byl jsem egoistický, sobecký, nečestný, bezohledný člověk, který hledal pouze potěšení,“ řekl herec v podcastu a přiznal, že po obvinění FKA Twigs uvažoval i o sebevraždě. Cítil prý stud, který ještě v životě nezažil, a bál se vyjít na ulici. Nyní ovšem všech svých chyb lituje a touží se stát lepším člověkem. Rád by se vrátil i na herecké výslunní, ovšem moc dobře ví, že po tolika skandálech to nebude snadné.

Shia LaBeouf s bývalou přítelkyní FKA Twigs

 

Články, které by tě mohly zajímat