Právě vysíláme

Podvodníci se vydávají za EWU FARNOU a jejím jménem mámí z lidí peníze na operaci dítěte!

23. července 2019 13:10
Podvodníci se vydávají za EWU FARNOU a jejím jménem mámí z lidí peníze na operaci dítěte!

S neuvěřitelným případem lidského hyenismu se setkala Ewa Farna. Populární zpěvačka porodila začátkem června syna Artuše a od té doby si užívá nové role mateřství.

V těchto dnech se k ní ale dostal obrázek konverzace, kterou měla vést ona sama s jedním ze svých fanoušků. A zpěvačka se nestačila divit. Někdo, kdo se za ni na internetu vydává, v konverzaci dotyčnou fanynku žádá, aby mu darovala peníze na operaci nemocného novorozence.

Konverzace začala zdánlivě nevinně a nejdříve se točila kolem koncertů. Potom ovšem nastoupilo na řadu žádání o peněz a citové vydírání.

Podvodník doslova napsal: „Toto dítě trpí srdečními chorobami a potřebuje neodkladnou operaci. Celkové peníze potřebné na tuto operaci dítěte jsou 40 000 eur! Toto dítě potřebuje vaši pomoc darováním. Tento malý anděl potřebuje vaši naléhavou podporu.“

Ewa na to ihned reagovala na Instagramu. Vypublikovala story, ve které na nebezpečné jednání podvodníků upozorňuje a všechny žádá, aby si dali na podobné nezákonné praktiky pozor. „Je to nechutné, za hranou drzosti i legálního jednání,“ napsala zpěvačka.

A nám nezbývá, než s ní plně souhlasit.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat