Právě vysíláme

Pohádková svatba roku: Karlos a Lela si řekli ano, oddal je Krampol

28. července 2022 16:47
Pohádková svatba roku: Karlos a Lela si řekli ano, oddal je Krampol

Král českého MMA Karlos Terminátor Vémola si vzal silikonovou krásku Lelu Ceterovou.

Dlouho očekávaná veselka Karlose Vémoly a Lely Ceterové se konala na Občanské plovárně v Praze. Nechyběly diamanty, šampaňské a byl i slibovaný kolotoč. Na veselku roku přišlo přes 380 hvězdných hostů.

Karlos dorazil k obřadu za zvuků hudby z Terminátora. Nevěstu k oltáři dovedl tatínek a družičky v rudých šatech. Její příchod ohlásily sirény, poté saxofonista a zpěvák navázali tematickou písní z pohádky Lví král, kterou nevěsta miluje. Lela zvolila princeznovské šaty jak z pohádky – bez ramínek a s obrovskou sukní – a doplnila je korunkou.

Velkým překvapením byl oddávající, herec Jiří Krampol, který Blesku přiznal, že podobnou roli zastává poprvé. Krampol v oddávající řeči připomněl film Zvíře, jenž kdysi daboval a na jehož konci běhají lvi a tygři. „Zatímco jiní o tom natáčí film, Karlos to má doma každý den,“ poznamenal. Dále pokračoval ve chvále Karlosova bojového umění a nezapomněl vyzdvihnout i Lelu, která to s ním všechno musí vydržet.

„Ať žije Karlos a Lela!“ hosté nadšeně po obřadu volali slávu novomanželům. „Už v limuzíně jsem měla slzy na krajíčku. Už doma,“ přiznala pro Blesk již novomanželka LelaKarlos o svatbě prohlásil, že je jeho životním vítězstvím. Novomanželům moc gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat