Právě vysíláme

Policejní strážníci prý brutálně napadli sociálního pracovníka!

11. června 2019 16:10
Policejní strážníci prý brutálně napadli sociálního pracovníka!

Pražští strážníci se měli zachovat nepatřičně a napadnout sociálního pracovníka centra, které pomáhá lidem bez domova. Policie tvrdí, že to bylo celé úplně jinak.

K hodně děsivému incidentu mělo dojít v neděli ráno v Praze. Dvojice strážníků prý přišla do pražské pobočky centra, které pomáhá lidem bez domova a domáhala se osobních informací klientů. Když jim je zaměstnanci odmítli sdělit, začali prý strážníci vulgárně osočovat zaměstnance i klienty centra.

Muž, který v centru pracuje jako sociální pracovník se strážníků zeptal na služební čísla. Ti mu na jeho žádost odmítli odpovědět a zakrývali si čísla rukama. Muž tedy vyšel ven, aby si vyfotil SPZ jejich služebního vozu. Strážníci ho posléze před svědky srazili za jízdy otevřenými dveřmi od auta, zaklekli na něj a v poutech ho odvezli na služebnu. Zaměstnanec je nyní v pracovní neschopnosti.

Podle policie ovšem celá situace vypadala úplně jinak. Muž měl být na strážníky agresivní a ti ho měli zpacifikovat až v obraně. Tak uvidíme, která z verzí se ukáže jako pravdivá…

Zranění muže, kterého měli brutálně napadnout policejní strážníci.

Zdroj: Facebook 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat