Právě vysíláme

Policie zastavila nahého motorkáře na dálnici: muž tvrdil, že mu je horko

29. června 2019 14:10
Policie zastavila nahého motorkáře na dálnici: muž tvrdil, že mu je horko

Dálniční policisté ve východoněmeckém regionu Märkisch-Oderland zažili událost, na kterou budou nejspíš vzpomínat do konce svého života. Během jednoho odpoledne totiž zastavili úplně nahého motocyklistu! Muž prý tvrdil, že si svoje oblečení sundal kvůli horku.

Lidé nezvládají vysoké teploty

Jak jste jistě zaznamenali, Evropu tento týden zasáhly nadměrně vysoké teploty. Obrovská horka ovlivňují Evropany jak fyzicky i psychicky – lidé si najednou začínají myslet, že jim projde ledajaké neobvyklé chování! Jeden příklad tohoto běžného fenoménu našli tento týden policisté v Německu, kdy na dálnici spatřili nahého motorkáře.

Ačkoliv v Německu (stejně jako v České republice) v ten den padaly teplotní rekordy pro měsíc červen, policistům se mužovo řešení zdálo až příliš extrémní. Po krátké promluvě přemluvili muže středního věku, aby si na sebe vzal alespoň kalhoty!

Nahý motorkář na mopedu

Odvážný motorkář se sice nedopustil přestupku, ale pokud by si někdo z kolemjedoucích řidičů stěžoval, měl by motorkář problém

Muž jim na to naštěstí kývl a mohl si odjet znovu v klidu. Policisté sice tvrdili, že se muž nedopustil žádných přestupků, nicméně, chtěli se vyhnout stížnostem od kolemjedoucích řidičů.

Zdroj: LadBible, Twitter, BBC, Polizei Brandenburg

Články, které by tě mohly zajímat