Právě vysíláme

Pomůže dívce virální video na TikToku najít domov? Unesli ji před 18 roky

15. června 2021 12:10
Pomůže dívce virální video na TikToku najít domov? Unesli ji před 18 roky

Sofia Juarez zmizela 4. února 2003, pouhý den před svými pátými narozeninami. Rodiče po ní dlouhá léta pátrali, ovšem bezvýsledně. Nyní v nich jiskřičku naděje zažehla mladá dívka, která na svém TikToku sdílela video, v němž vypráví, že byla jako malá unesená.

Mladá dívka žije ve městě CuliacánMexiku. Je jí dvaadvacet a jak prozradila ve svém v březnu natočeném videu, nemá ráda narozeniny. Zároveň muži, který ji zpovídal, prozradila, že byla jako malá unesená. „Chci, aby si pro mě přijeli, jsem tady,“ řekla.

Video se velmi rychle stalo virálním. Zaregistrovalo ho také policejní oddělení v Kennewicku, odkud ztracená dívka pochází. Věří, že by právě mladá Mexičanka mohla být už osmnáct let hledanou Sofiou Juarez, která se ztratila den před svými pátými narozeninami.

Potvrdit to musí DNA test. „Musíme dojít k rozumnému závěru a zjistit, jestli je to Sofia nebo ne,“ uvedl vyšetřovatel Al Wehner. „Někdo tam venku něco ví,“ dodal.

Nejen rodina, ale i další lidé z okolí Sofie doufají, že jde opravdu o ztracenou dívku. „Je smutné, že se její matka nikdy nedočkala uzavření případu,“ napsala Evie Maners, která tak zároveň prozradila, že matka dívky je již po smrti.

Články, které by tě mohly zajímat