Právě vysíláme

Popáté ženatý Nicolas Cage se stane v 58 letech znovu otcem

6. dubna 2022 14:48
Popáté ženatý Nicolas Cage se stane v 58 letech znovu otcem

Nicolas Cage sice už není hollywoodským áčkovým hercem, ale zato v soukromí opravdu nezahálí. Nejenže se už popáté oženil, ale čeká i další dítě.

Osmapadesátiletý Cage zřejmě nebude mít klidný důchod. Ve svém věku se totiž stane potřetí otcem a jeho manželka Riko Šibatu čeká dítě. Riko je o 31 let mladší a pochází z Japonska. V zemi se dvojice také seznámila při natáčení filmu. Riko je o čtyři roky mladší než Cagův nejstarší syn.

Svatba se měla původně konat v Japonsku, ovšem kvůli pandemii koronaviru se v zemi neuskutečnila. Své ani si řekli snoubenci v Las Vegas během soukromého obřadu. Nevěsta měla na sobě kimono. Nicolas se oženil už popáté. V minulosti byly jeho manželkami herečka Patricia Arquette nebo dcera Elvise Presleyho Lisa – Marie Presley. Nejkratší hercovo manželství bylo s maskérkou Erikou Koike. Dvojice se vzali se 23. března 2019, ale už o čtyři dny později Nicolas požádal o anulaci manželství.

Ačkoliv patřil Cage dlouhou dobu mezi nejúspěšnější herce Hollywoodu, už několik let se mu nepodařilo natočit kvalitní snímek. V roce 2018 dokonce veřejně prohlásil, že je na pokraji bankrotu.

Články, které by tě mohly zajímat