Právě vysíláme

Populární blogeři jsou terčem kritiky kvůli snímkům, při kterých riskují život. „Měnit je nehodláme!“ vzkazují

13. září 2019 14:10
Populární blogeři jsou terčem kritiky kvůli snímkům, při kterých riskují život. „Měnit je nehodláme!“ vzkazují

Blogeři Kelly Castille a Cody Workman se opět ocitli pod palbou kritiky kvůli zdánlivě nebezpečné fotce, s níž se chlubili na Instagramu. Americký pár, jehož účet na této sociální síti sleduje přes 170 000 followerů, ovšem tvrdí, že svůj styl nebude v brzké budoucnosti měnit.

Prekérní situace

Začalo to 1. června na indonéském ostrově Bali. Populární blogeři Kelly Castille a Cody Workman byli tehdy na návštěvě ostrova a rozhodli se, že je dobrý nápad ukázat světu, jak moc si vzájemně důvěřují. Kelly se tedy v bikinách postavila na okraj bazénu a zaklonila se. Jediné, co mladou Američanku zachraňovalo od velmi nebezpečného pádu, byly ruce jejího přítele.

První nebezpečný snímek pořízen v Bali

První nebezpečný snímek pořízen v Bali

Ačkoliv účelem fotografie bylo prý ukázat, jak moc si blogeři věří, některým uživatelům na Instagramu se fotka zdála až příliš. Kelly a Cody následně trochu ubrali a sdíleli pouze fotky, kde nebyli v ohrožení života. Tento přístup se ovšem změnil, když pár koncem srpna zavítal do Peru a zveřejnil tuto fotku:

Kontroverzní snímek vyvolal řadu bouřlivých reakcí a pár musel svoje fanoušky ujistit, že si rozhodně nepřeje, aby ho někdo v tomto ohledu napodobil. Svůj styl ovšem měnit nehodlá – Kelly a Cody naopak uvedli, že tyto fotky jsou odrazem momentálních pocitů.

Snad si to blogeři rozmyslí dřív, než se jednomu z nich něco stane!

Zdroj: CNN, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat