Právě vysíláme

Populární česká youtuberka přiznala, že se jí líbí holky. Svou přítelkyni už neskrývá!

16. července 2019 14:10
Populární česká youtuberka přiznala, že se jí líbí holky. Svou přítelkyni už neskrývá!

Bára Votíková patří mezi známé české youtuberky. Zároveň je to ale i fotbalová brankářka pražské Slavie a rozhodně se tedy neřadí mezi slečinky, co by na YouTube mluvily jen o oblečení a kosmetice. Tak jako mnoho youtuberů, i Bára vydala svou knížku, kde promluvila o soukromí. A rovnou přiznala i velké tajemství!

Youtuberka vydala knížku pod názvem Bára Votíková: Trochu jinak. V té se rozepsala o kariéře na YouTube i  o fotbalu, jenž miluje a hraje ho už od dětství. Kromě toho se Bára rozhodla fanouškům říct pravdu o své sexuální orientaci a vůbec poprvé tak přiznala, že se jí líbí holky.

„O mých vztazích vědělo fakt jen nejbližší okolí, protože jsem neměla potřebu to sdílet. Ale když už jsem se rozhodla napsat knížku, tak mi to přišlo jako dobrý nápad, protože to může vlastně hodně lidem pomoct,“ řekla Bára v pořadu YouTube Talks a uvedla, že svou orientaci dlouho tajila, ale posléze už ji nebavilo žít dvojí život a rozhodla se jít s pravdou ven.

Ačkoliv má nadaná fotbalistka za sebou už pár románků se ženami, v současnosti má mít vážnou známost a její přítelkyní je česká hráčka pokeru Barbora Mlejnková. Holky spolu údajně randí už nějakou dobu a jak je vidět, za svou lásku se rozhodně nestydí a na Instagramu ukazují společné fotografie. Sluší jim to, že?

 

 

Zdroj: Instagram, Prima

Články, které by tě mohly zajímat