Právě vysíláme

„Pořádáme grilovačku. Zveme ale jen holky pod 50 kilo,“ lákal na akci tiktoker

11. srpna 2022 12:10
„Pořádáme grilovačku. Zveme ale jen holky pod 50 kilo,“ lákal na akci tiktoker

Sociální síť TikTok je užívána především náctiletými, a i na této platformě se často objevují tvůrci, kteří pro mladé publikum nejsou dobrým vzorem. Jedním z nich je i uživatel, který zval sledující na grilovací party do Brna. Ovšem pozor, měl zvláštní požadavek.

Jistý uživatel pod přezdívkou Filas Sherminator lákal sledující na grilovací akci, kterou s kamarády pořádal v Brně. Jeho pozvánka byla ovšem trochu zvláštní. „Zveme holky, které spadají do skupiny padesát kilo minus, takže pokud máš pod padesát kilo, tak se mi hlaš na instagramu,“ řekl ve videu mladík a příspěvek ještě doplnil popisem „Grilovačka se serpentýnami 50- kg.“

O videu informoval web Antiyoutuber.cz, který upozorňuje na to, že díky algoritmu tiktoku i neznámý tvůrce může mít trendující video. A právě to se podařilo i tomuto mladíkovi. Jeho příspěvek ale nesklidil dobré odezvy a i mladší uživatelé tiktoku pochopili, že jeho přemýšlení o ženách a dívkách opravdu není standardní.

„Čus, tady holka padesát plus, respektive nad padesát kilo. My pořádáme grilovačku v neděli a zveme tam kluky, kteří nejsou č**áci a mají IQ nad 120,“ vzkázala například jedna z uživatelek.

Články, které by tě mohly zajímat