Právě vysíláme

Poslední přání! Vdova VANESSA našla vzkaz od KOBEHO BRYANTA, který napsal ještě před smrtí

7. května 2020 14:10
Poslední přání! Vdova VANESSA našla vzkaz od KOBEHO BRYANTA, který napsal ještě před smrtí

Lednová nehoda vrtulníku, při které zemřel Kobe Bryant se svou třináctiletou dcerou, zasáhla celý sportovní svět. Nejenže odešel skvělý basketbalista, ale i táta od dětí, který za sebou zanechal manželku a tři dcery.

Vdova Vanessa Bryant se několikrát nechala slyšet, že ačkoliv je smrtí manžela stále zdrcena, ví, že musí zůstat silná kvůli svým třem dcerám. Na Kobeho ovšem myslí každou chvíli a v den svých narozenin rozbalila psaní, které jí manžel zanechal ještě před svou smrtí.

„Včera jsem našla obálku adresovanou lásce mého života. Rozhodla jsem se ji otevřít v den svých narozenin, abych se měla alespoň na co těšit,“ napsala Bryant na Instagram a ukázala obálku s psaníčkem, které měla dostat na své narozeniny „Je ironie, že Kobe nechal na přáníčko od umělce nakreslit, jak mě drží anděl. Chybí mi moje životní láska a moje malá dcera. Jsem vděčná, že jsem se dnes mohla probudit vedle svých tří holek. Kéž bychom byli dnes všichni spolu,“ dodala vdova.

Ačkoliv je rok 2020 pro Vanessu mimořádně těžký, stále má pro žít. Doma jí totiž dělají radost dcery Natalie, Bianka a Capri, které ji v den narozenin zaplavily květinami.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat