Právě vysíláme

Potrat, drogy i znásilnění! DEMI MOORE přiznala ve své knize několik smutných tajemství

17. září 2019 9:10
Potrat, drogy i znásilnění! DEMI MOORE přiznala ve své knize několik smutných tajemství

Demi Moore se rozhodla v šestapadesáti letech vydat knihu o svém životě. V autobiografii přiznala poprvé několik smutných událostí, co se jí v životě staly.

Populární herečka toho v životě zažila opravdu mnoho a problémy začaly už v jejím dětství. Deminina matka se totiž několikrát pokusila o sebevraždu a byla na tom psychicky velmi špatně. Několikrát jí před smrtí dokonce sama Demi zachránila. Z úst jí například musela vyndavat prášky. „Stále vidím své malinké dětské prsty, jak se snaží vyndat prášky z úst vlastní matky. Byla jsem tak malinká, ale najednou jsem dospěla. Už jsem nebyla dítětem,“ píše půvabná tmavovláska v knize.

V šestnácti letech se pak herečka rozhodla odejít z domova a žít se svým prvním přítelem Freddym Moorem. Vztah s hudebníkem se však již brzy začal hroutit a pár propadl drogám, převážně kokainu. Herečka měla navíc v té době psychické problémy a měla velký problém se sebevědomím.

Demi se v knize poprvé svěřila s tím, že byla coby náctiletá znásilněna. Rovněž uvedla, že se svým dnes již bývalým partnerem Ashtonem Kutcherem čekala dítě, o které ale následně přišla. V roce 2004 čekal pár holčičku, která se měla jmenovat Chaplin Ray. Když Demi o dítě přišla, zkoušela otěhotnět znovu, ale nepodařilo se jí to. Právě to byl ostatně jeden z důvodů, proč se poté Demi a mladý Ashton rozešli a herec začal randit s kolegyní Milou Kunis, se kterou má dnes již dva potomky.

 

Demi a Ashton Kutcher

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat