Právě vysíláme

Povedený návrat. Jennifer Lopez a Ben Affleck předvedli vášnivou líbačku

17. června 2021 13:51
Povedený návrat. Jennifer Lopez a Ben Affleck předvedli vášnivou líbačku

Ben Affleck a Jennifer Lopez patří momentálně mezi prominentní hollywoodský pár, který je ostře sledovaný. Nyní fotografové načapali herce a slavnou pěveckou divu na soukromé oslavě, kde na sobě mohli oči nechat.

Říká se, že stará láska nerezaví a v případě Bena a Jennifer možná nezrezla ani po neuvěřitelných osmnácti letech. Dvojice totiž podle amerických médiích vyrazila na společnou dovolenou a má k sobě opět velmi blízko. Jak Ben, tak i Jennifer, jsou nyní single a před krátkou dobou prožili rozchod.

 

Slavná zpěvačka a hollywoodský herec spolu chodili v roce 2003 a patřili mezi oblíbený pár. Po roce a půl se ovšem rozešli a každý si našel nového partnera. Lopez si vzala za muže zpěváka Marca Anthonyho a Affleck se oženil s herečkou Jennifer Garner. Manželství ovšem ani jednomu nevydrželo. Před pár měsíci pak Lopez oznámila rozchod se sportovcem Alexem Rodriguezem a Benovi nevyšel ani vztah s krásnou kolegyní Anou De Armas.

Hvězdný pár nyní vyfotili během večeře v Malibu a je patrné, že dvojici to zatím klape. Ben se navíc zná i se zpěvaččinou rodinou a nenechal si ujít narozeniny straší sestry Jennifer. Herec je i velmi oblíbený u maminky Lopez, která je prý velmi ráda, že pár k sobě po dlouhých letech vrátil.

Články, které by tě mohly zajímat