Právě vysíláme

Pracovníka supermarketu, který zmizel před deseti lety, našli mrtvého za mrazáky

25. července 2019 14:10
Pracovníka supermarketu, který zmizel před deseti lety, našli mrtvého za mrazáky

Muži, kteří přišli rekonstruovat prostor prostor bývalého obchodu, objevili mrtvé tělo. Pitva posléze prokázala, že jde o mladíka pohřešovaného před deseti lety.

Pětadvacetiletý zaměstnanec supermarketu v americkém státě Iowa se ztratil v roce 2009. Zmizení tehdy nahlásili jeho rodiče, ale mladíka se nikdy nepodařilo najít. Případ nechtěně vyřešili muži, kteří přišli prostor bývalého obchodu rekonstruovat.

Při odsunutí mrazáků totiž nalezli mrtvé tělo, které nebylo možné identifikovat. Bylo proto odesláno na pitvu. Ta potvrdila, že jde o tělo zmizelého mladíka. To, že se ztratil, nahlásili jeho rodiče na konci listopadu 2009.  Měl se v té době chovat divně, slyšet hlasy, které mu říkaly, aby jedl cukr. Mladík totiž prý pociťoval, že mu srdce tluče rychleji  a cukr měl tenhle tlukot zpomalit. Souvisí to nějak s touto podivnou smrtí?

Další možná teorie se objevila záhy: bývalí zaměstnanci supermarketu tvrdí, že v minulosti lezli za mrazáky, aby se dostali k věcem uloženým nad nimi. Mladík tedy mohl ztratit rovnováhu a spadnout za mrazáky. Jeho křik by případně skrze hluk mrazáků nikdo neslyšel.

Zdroj: VICE.com, True Crime Magazine

Články, které by tě mohly zajímat