Právě vysíláme

Pravděpodobně největší vánoční výzdoba, jakou jste kdy viděli. Obdivovat ji přišly tisíce lidí

7. prosince 2020 15:10
Pravděpodobně největší vánoční výzdoba, jakou jste kdy viděli. Obdivovat ji přišly tisíce lidí

Tohle je asi největší vánoční výzdoba, jakou jste kdy viděli. Tvoří ji figurka Grinche, která má takřka jedenáct metrů. Nyní ji chodí obdivovat tisíce lidí a na začátku stála pouze touha jednoho otce, který chtěl udělat radost svojí dceři.

Ray Liddell chtěl zkrátka udělat radost svojí sedmileté dceři, rozhodl se jí proto koupit skoro jedenáctimetrovou figurku Grinche. Ta ho sice vyšla takřka na patnáct tisíc, ale výsledkem je nejen štěstí jeho dcery, ale také mnoha dalších.

„Je to ztělesnění dobré nálady. Lidé ze všech konců země se s ním chodí fotit. Minulou neděli jsme tu měli pořádnou frontu. Dával jsem pozor, aby lidé dodržovali rozestupy, napočítal jsem, že tu bylo už na pět tisíc lidí,“ nechal se slyšet spokojený otec a dodal: „Chtěl jsem jen své dceři udělat radost, protože ho miluje. Když ho viděla, začala křičet jako pominutá. Její reakce mě dojala. Stejně jako reakce cizích lidí.“ 

Liddell se navíc rozhodl vyzvat návštěvníky u výzdoby, aby podpořili místní hospic, kde jeho otec nedávno podlehl koronaviru. Podařilo se mu takhle vybrat skoro tři sta tisíc.

 

Zdroj: super.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat