Právě vysíláme

Pravidelně nemyjeme sebe ani děti, řekla Mila Kunis. Sprchování je podle slavného páru zbytečné

31. července 2021 9:10
Pravidelně nemyjeme sebe ani děti, řekla Mila Kunis. Sprchování je podle slavného páru zbytečné

Mila Kunis a její manžel Ashton Kutcher mají opravdu svérázný postoj k výchově dětí. Nejenže svým ratolestem nedávají žádné dárky, ale dokonce je ani nekoupají!

Mila a Ashton v podcastu herce Daxe Sheparda prohlásili, že se rozhodně pravidelně nesprchují a pouze si denně myjí podpaží, rozkrok. Ashton pak upřesnil, že obličej si umyje po tréninku a Mila si oplachuje tvář dvakrát denně. 

Ačkoliv se jedná o manželský pár s velkými finančními prostředky, Mila i Ashton chtějí žít šetrně k vodě i k životnímu prostředí. Stejně pak vychovávají své dvě děti, které se rovněž pravidelně nesprchují. Jsou prý ovšem naučeni, že pokud na sobě uvidí špínu, jednoduše ji smyjí. 

Mila Kunis pochází z Ukrajiny, odkud si zjevně přivezla návyky ohledně šetření vodou. Jak totiž sama uvedla, ani v dětství se pravidelně nemyla, protože doma nebyla teplá voda. Herečka je navíc přesvědčena, že použití mýdla zbavuje tělo přírodních olejů. 

Manželé se rovněž rozhodli, že jejich dcera a syn nebudou rozmazlení a v dospělosti po nich nezdědí ani korunu. Už teď si totiž podle svých rodičů žijí v  nadstandartních podmínkách a mají všeho dostatek. Svým dětem pak dají finance jen v případě, že jim představí konstruktivní podnikatelský plán.

 

Články, které by tě mohly zajímat