Právě vysíláme

Právník zbrojířky z tragického natáčení: Byla to plánovaná sabotáž

6. listopadu 2021 9:10
Právník zbrojířky z tragického natáčení: Byla to plánovaná sabotáž

Už jsou to dva týdny, co se na natáčení amerického westernového filmu stala ohromná tragédie a byla zastřelena mladá kameramanka. Do vyšetřování se nyní vložil advokát zbrojířky, co měla zbraně na starost, a podal šokující prohlášení.

Hannah Gutierrez–Reed je čtyřiadvacetiletá zbrojířka, která měla zbraně při natáčení filmu Rust na starost. Uprostřed natáčení se ovšem odehrála nešťastná událost, v rekvizitě se nacházel ostrý náboj a herec Alec Baldwin zastřelil kameramanku Halynu Hutchinson a postřelil režiséra Joela Souzu.

Málo zkušená zbrojířka je v současnosti pod velkým tlakem a vina padá především na její hlavu. Hannah si proto najala advokáta, který pochopitelně stojí na straně své klientky a vydal prohlášení o tom, že umístění ostrého náboje do zbraně mohlo být úmyslné. „Předpokládáme, že někdo vložil ostrý náboj do té krabice – což, když se nad tím zamyslíte, osoba, která vložila ostrý náboj do krabice s tupými náboji, musela mít za cíl jedině sabotovat toto natáčení,“ přišel s novou teorií advokát Jason Bowles„Máme časový rámec mezi 11:00 a 13:00 hodinou, kdy byly střelné zbraně občas bez dozoru. Takže byla příležitost s nimi manipulovat,“ dodal právník s vysvětlením, že zbrojířka nechala zbraně bez dozoru protože vykonávala ještě druhou funkci asistentky hlavních rekvizit. Policie nadále případ vyšetřuje. Oficiálně obviněn zatím stále nikdo není.

 

Články, které by tě mohly zajímat