Právě vysíláme

Pravý důkaz lásky! Muž trpící depresemi ukázal zamilované vzkazy, které mu přítelkyně nechává po bytě

22. srpna 2019 13:10
Pravý důkaz lásky! Muž trpící depresemi ukázal zamilované vzkazy, které mu přítelkyně nechává po bytě

U lidí, kteří trpí depresemi a jinými psychickými problémy, je velmi důležitá podpora jejich okolí. Převážně rodina a partneři musí dát najevo, že tu jsou pro daného člověka za každých okolností a on se na něj vždy může spolehnout.

Neznámý muž pod přezdívkou Arkw se na Twitteru pochlubil tím, jak moc mu jeho přítelkyně pomáhá s psychickými problémy. Každou chvíli mu totiž po bytě nechává vzkazy, které mu pomohou i v těch nejtěžších dnech a připomenou mu, proč je život krásný.

Muž nachází krátké vzkazy všude po domě a každý lísteček má jiný význam. „Ahoj, lásko, vítej doma, dojdi si na záchod a připrav si věci do tělocvičny,“ stálo například na lístečku u domovních dveří, který měl muži připomenout to, aby třeba i přes depresivní pocity nezapomněl na svou denní rutinu.

Milující přítelkyně je ve svých vzkazech opravdu svědomitá a nezapomíná je rozmísťovat úplně všude. Vtipné či láskyplné lístečky tak muž nachází v kuchyni, v koupelně, nebo třeba i přímo u postele. „Sladké sny, má lásko. Miluji tě. Jsi úžasný. Jsi nejlepší přítel i kamarád, jakého jsem kdy měla,“ stálo na papírku hned vedle polštáře. „Otevři okno a pusť dovnitř světlo. Světlo zabíjí temnotu,“ napsala žena na papírek a nalepila ho na okno.

Když Arkw zveřejnil fotografie vzkazů na internetu, ihned se jeho snímky staly virálními. Lidé mu blahopřejí k úžasné přítelkyni a shodují se na tom, že právě v těchto maličkostech spočívá pravá láska.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat