Právě vysíláme

Před dvěma lety jim zemřela milovaná dcera. Teď od ní rodiče objevili emotivní vzkaz!

9. června 2016 20:10
Před dvěma lety jim zemřela milovaná dcera. Teď od ní rodiče objevili emotivní vzkaz!

Před dvěma roky ponechala teprve třináctiletá Athena Orchard svou rodinu v zármutku a žalu, když je navždy opustila po neúspěšném boji s rakovinou. Po nějaké době se její rodiče odvážili přestěhovat několik jejích věcí, mezi nimiž bylo i velké zrcadlo. Na jeho zadní straně byla pro celou rodinu sepsána dojemná zpráva!

Nečekaný objev, na který rodiče zesnulé Atheny narazili během stěhování zrcadla, jim vehnal nejen slzy do očí, ale především živou vzpomínku na jejich dceru. Ta před svou smrtí myslela na milující rodiče a zbylých devět sourozenců s láskou a ponechala jim v zadní části zrcadla věnování o tři tisíce slov.

Ačkoliv Athena nenavštívila od svých dvanácti let jiné místo než nemocnici, kde podstupovala nesčetně operací, ozdravných procedur a chemoterapií, zůstávala stále pozitivní a statečná.

Ve zprávě Athena popisuje, co pro ni znamená láska, štěstí a důležitost života a každého dne obzvlášť. Pro Orchardovy znamená věnování rodinný poklad, který si budou chránit do konce života, protože díky zrcadlu mají pocit, jako by jejich zesnulá dcera byla stále s nimi.

Články, které by tě mohly zajímat