Právě vysíláme

Přemek Forejt okomentoval narození syna. Proč s Evou Burešovou zvolili jméno Tristan William?

18. srpna 2022 13:27
Přemek Forejt okomentoval narození syna. Proč s Evou Burešovou zvolili jméno Tristan William?

Šéfkuchař Přemek Forejt a herečka Eva Burešová prožívají krásné chvíle. Před pár dny totiž na svět přivítali nového člena rodiny a narodil se jim chlapeček. Forejt nyní promluvil o volbě ojedinělého jména Tristan William.

Tristan William Forejt se narodil 15. srpna. Dvojice oznámila narození syna na sociálních sítích, kde i odtajnila, jak bude chlapečkovi říkat. Jméno miminka je na české poměry velmi unikátní a Přemek Forejt nyní pro server Nova.cz uvedl, proč pár zvolil jméno Tristan Willam. „Tristan bylo úplně první jméno, které nás s Evičkou napadlo. Od začátku jsme věděli, že to jméno chceme, a k tomu přibyl ještě William,“ řekl na kameru šéfkuchař s tím, že jméno se i hodí k Nathanovi, což je první syn Evy Burešové.

Forejt promluvil i o porodu své přítelkyně a přiznal, že Tristan přišel na svět za pět minut dvanáct. Velmi zaměstnaný podnikatel, influencer a majitel restaurace totiž ihned po porodu jel natáčet další díl pořadu Souboj na talíři. Přijít o porod svého prvního syna? To by ho jistě mrzelo.

Články, které by tě mohly zajímat