Právě vysíláme

Příčina smrti mladého herce z Euforie je objasněna. Agnus Cloud sebevraždu nespáchal

22. září 2023 15:21
Příčina smrti mladého herce z Euforie je objasněna. Agnus Cloud sebevraždu nespáchal

Fanoušky seriálu Eufórie zasáhla před časem smutná zpráva. Náhle zemřel herec Agnus Cloude, který si zahrál populárního Fezca. 

Herec zemřel v pouhých 25 letech. Těsně po jeho smrti se spekulovalo o sebevraždě. To ovšem jeho matka vyvrátila s tím, že ačkoliv se Agnus velmi trápil smrtí otce, zabít se nechtěl. Nyní se v zahraničních médiích objevila zpráva, ve které byla hercova smrt objasněna. Podle koronera Agnus zemřel po náhodném předávkování drogami. V jeho těle byly známky fentanylu, kokainu, metanfetaminu a dalších látek.

Agnusova rodina vydala prohlášení, ve kterém upozorňuje na potřebu více se zajímat o duševní zdraví. Angus otevřeně mluvil o svém boji s duševním zdravím a doufáme, že jeho odchod může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a neměli by s tím bojovat sami a v tichosti. Jedinou útěchou nám je vědomí, že Angus se nyní znovu setkal se svým otcem, který byl jeho nejlepším přítelem,” napsala. 

Třetí řada Euforie je bohužel stále v nedohlednu. Tvůrce Sam Levinson se raději pustil do seriálu The Idol, který se ale stal propadákem. Přesto by se ale fanoušci měli pokračování Euforie dočkat, bohužel ale bez postavy sympatického dealera drog Fezca. 

Články, které by tě mohly zajímat