Právě vysíláme

Přímo magická rouška! Dokáže se proměnit v Pubertův plánek z HARRYHO POTTERA

22. května 2020 13:10
Přímo magická rouška! Dokáže se proměnit v Pubertův plánek z HARRYHO POTTERA

Roušky jsou i v dnešních dnech stále nutnost a neměli bychom na ně zapomínat. A pokud se třeba právě vy řadíte k velkých fanouškům Harryho Pottera, speciální pokrývka úst a nosu od Američanky Stefanie Hook vás zajisté zaujme.

Zdánlivě obyčejná černá rouška skrývá báječnou vychytávku. Jakmile do ní totiž lidé začnou dýchat, promění se v Pobertův plánek! Ten patří ve světě Harryho Pottera mezi známé předměty a jedná se o mapu Bradavic, jenž ukazuje, kdo se právě nachází na jakém místě.

Stefanie sama upozorňuje, že rouška nemůže nahradit kvalitní respirátory a hodí se spíše jako součást cosplay kostýmů. Přesto je o její výrobek neskutečný zájem a první várky žena vyprodala za malou chvíli. Stefanie je ovšem připravena zhotovit další i za cenu toho, že výroba jedné roušky jí přitom prý zabere až 17 hodin. „Ráda bych obyčejnému člověku dala možnost vlastnit věci, které jsou jedinečné, a přivést magii do skutečného světa v naději, že inspiruje ostatní k tvorbě a kreativitě, „ říká.

@coloradopexWanted to make a crispier updated video of what to expect your masks to look like limited quantities ##handmade ##harrypotter ##mask ##artist ##maurauders♬ original sound – coloradopex

 

Zdroj: TikTok, insider.com

Články, které by tě mohly zajímat