Právě vysíláme

PRINC HARRY a OPRAH WINFREY představí nový dokumentární seriál o duševním zdraví

10. dubna 2019 14:10
PRINC HARRY a OPRAH WINFREY představí nový dokumentární seriál o duševním zdraví

Princ Harry má pro svoje fanoušky velkou novinku. Vévoda ze Sussexu chce s moderátorkou Oprah Winfrey vydat nový dokumentární seriál o duševním zdraví.

Důležitý projekt

Princ Harry chce s Oprah Winfrey vydat krátký seriál, jenž divákům poskytne unikátní náhled do světa duševního zdraví skrz jednotlivé příběhy odvážlivců, kterým se podařilo problémy s duševním zdraví překonat. Člen britské královské rodiny uvedl, že je přesvědčený, že dobré duševní zdraví je klíčem k silnému vedení lidí, produktivním komunitám a k přesvědčení, že každý člověk hraje ve společnosti svoji roli. Dokumentárního seriálu vedené hvězdným duem princ Harry – Oprah Winfrey se dočkáme na Apple TV během příštího roku.

Mladý princ se věnuje problémům duševního zdraví již několik let. Vévoda ze Sussexu pomohl princi Williamovi a jeho ženě Kate rozjet kampaň Heads Together, jež se dodnes věnuje duševnímu zdraví ve Velké Británii.

Projekt s Oprah Winfrey je ovšem prvním projektem o duševním zdraví, na který se princ Harry vydal bez ostatních členů královské rodiny. Jak si bude vést? To uvidíme, až seriál v roce 2020!

Celé oznámení o vzniku seriálu včetně překladu citátu od prince Harryho do češtiny, si můžete přečíst níže.

 

Překlad citátu prince Harryho ke vzniku seriálu zní:
„Skutečně si myslím, že dobré duševní zdraví je klíčem k silnému vedení, produktivním komunitám a k vytvoření cílevědomé osobnosti. Splnění tohoto cíle představuje obrovskou zodpovědnost – ukážeme vám fakta, vědecký výzkum a znalosti o tomto tématu, jež je v dnešní době tak relevantní. Chceme vytvořit pozitivní vzdělávací a komunální seriál, který sdílí celosvětové příběhy jedinečných návratů z nejtemnějších míst a dává nám možnost lépe pochopit nás i ostatní kolem. Jsem nesmírně hrdý na to, že se na tomto důležitém seriálu můžu spolupracovat Oprah.“

Zdroj: ELLE, Instagram, headstogether.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat