Právě vysíláme

Princ Harry poskytl další rozhovor a opět se opřel do královské rodiny

15. května 2021 9:10
Princ Harry poskytl další rozhovor a opět se opřel do královské rodiny

Po kontroverzním rozhovoru s Oprah Winfrey poskytl princ Harry další rozhovor, ve kterém nešetřil britskou královskou rodinu.

Harry žije už delší dobu se svou ženou MeghanAmerice a těší se na dalšího potomka. Do královské rodiny se pak podle svých slov nehodlá vrátit a po životě pod drobnohledem se mu nestýská. „Jaké to je být členem královské rodiny? Přirovnal bych to k něčemu mezi Truman Show a životem v zoologické zahradě,“ řekl princ Harry v podcastu herce Daxe Shepharda. Jak navíc sám uvedl, to, že život prince mu nevyhovuje, zjistil už krátce po dvacítce. „Nechtěl jsem to dělat a nechtěl jsem v tom žít. Podívejte se, co to udělalo s mou matkou a jak skončila. Říkal jsem si, jak vůbec budu moci mít jednou rodinu a manželku, když vím, že to celé se bude opakovat? Nahlédl jsem za oponu, znám dobře celý ten byznys model a vím, jak to funguje. A také moc dobře vím, že nechci být součástí něčeho takového,“ řekl.

Harry se vzdal všech královských povinností a odešel s Meghan do Kalifornie. Tam si nyní užívá svobody a dělá prý úplně obyčejné věci, o kterých dřív mohl jen snít. „Mohu vzít Archieho třeba na sedačku na kole a jít se projet. Dříve by něco takového vůbec nepřicházelo v úvahu,“ uvedl již brzy dvojnásobný tatínek.

Princ rovněž uvedl, že začal chodit na terapie, které mu dost pomohly o řešení osobních problémů. „Spousta věcí, které se děly celý můj život, byla naprosto mimo mou kontrolu. Cítil jsem kvůli tomu velký vztek, vařila se ve mně krev. Po terapiích to bylo, jako bych po letech vystrčil hlavu z písku,“ řekl a během rozhovoru narážel i na výchovu svého otce. „Nemyslím si, že bychom měli na někoho přímo ukazovat nebo někoho obviňovat, ale co se týče rodičovství, tak pokud jsem zažil nějakou formu bolesti nebo utrpení kvůli bolesti, kterou možná prožil můj otec nebo mí rodiče, chci si být jistý, že to prolomím, abych to nepředával dál,“ uvedl s tím, že své děti chce vychovávat úplně jinak a nedopustit se chyb, které podle něj udělal princ Charles.

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat