Právě vysíláme

Princ Harry poskytl další rozhovor. Chce prý svého bratra s otcem získat zpět

4. ledna 2023 8:10
Princ Harry poskytl další rozhovor. Chce prý svého bratra s otcem získat zpět

Rozhovor s Oprah, šestidílný dokument na Netflixu a nyní autobiografická kniha. Princ Harry a jeho žena Megan nekončí s obviňováním britské královské rodiny a Harry opět poskytl kontroverzní rozhovor.

Již příští týden spatří světlo světa autobiografická kniha prince Harry pod názvem Spare. V ní se údajně Harry opět nebude držet zkrátka a promluví o své rodině. Média tvrdí, že princ tentokrát ušetřil svého otce, krále Karla III., ovšem vezme si na paškál bratra Williama, následníka trůnu. Harry totiž už v dokumentu pro Netflix uvedl, že s bratrem jsou momentálně na nože a William na něj i křičel, když mu Harry oznámil odchod od královské rodiny.

Ryšavý princ před vydáním knihy poskytl rozhovor pro americkou stanici CBS, ve kterém se opět nedrží zkrátka. Harry tvrdí, že královská rodina schválně podsouvá informace britskému bulváru a podává lživé informace o něm i manželce Megan. „Rodinným heslem je nikdy si na nic nestěžovat a nikdy nic nekomentovat. Pak ovšem média napíšou článek a doplní, že oslovili palác s žádostí o komentář. Ale ten komentář je ve skutečnosti ten článek,“ uvedl Harry v rozhovoru, jehož celé odvysílání nás teprve čeká. Princ v první upoutávce dokonce tvrdí, že by rád získal svého bratra i s otcem zpět. Dle informací v médiích ovšem on i Megan čekají na omluvu. Britští experti na královskou rodinu si ovšem nemyslí, že válečná sekyra bude zakopána a pro monarchii je už Harryho chování příliš.

Články, které by tě mohly zajímat