Právě vysíláme

Princ Louis se na oslavách Alžběty II. nudil. Jeho grimasy pobavily celý svět

3. června 2022 11:15
Princ Louis se na oslavách Alžběty II. nudil. Jeho grimasy pobavily celý svět

Ačkoliv je to princ a člen jedné z nejslavnějších monarchií, stále se jedná o dítě. Princ Louis pobavil nejen celou Británii, když během přehlídky na počest královny Alžběty II. házel do davu neuvěřitelně vtipné grimasy.

Stát rovně a tvářit se mile, to dětem prince Williama a Kate nic neříká. Nejenom že princeznička Charlotte vyplazuje na balkóně Buckinghamského paláce jazyk, nyní všechny pobavily grimasy jejího bratra Louise. 

V rámci oslav jubilea královny Alžběty II. se v Londýně konaly vojenské přehlídky a letecké show. Na balkoně Buckinghamského paláce se tak opět sešla královská rodina a místo hned vedle Alžběty připadlo malému Louisovi, který na sebe strhnul veškerou pozornost. Během přehlídky se totiž evidentně nudil, a tak házel vtipné obličeje, kousal se do ruky a mačkal si tváře. Když navíc letouny vyletěly do vzduchu, zacpal si rukama uši a zakřičel. Tento hluk byl totiž evidentně pro malého prince už příliš. Kate svého syna během přehlídky bedlivě sledovala, ale nezdálo se, že by byla jeho chováním příliš znepokojena. 

Podívejte se na video:

Články, které by tě mohly zajímat