Právě vysíláme

Princ WILLIAM reaguje na bratrův odchod od královské rodiny! Co mu vzkazuje?

13. ledna 2020 12:10
Princ WILLIAM reaguje na bratrův odchod od královské rodiny! Co mu vzkazuje?

Britská monarchie zažívá v posledních dnech velký skandál, jenž mají na svědomí princ Harry a jeho manželka Meghan. Manželé se totiž rozhodli, že se vzdají svých rolí v královské rodině a začnou pracovat. Jejich plán se ale pochopitelně zbytku rodiny příliš nelíbí a o tom, jak to s Harrym a Meghan bude dál, rozhodne až královna Alžběta II. na svolaném summitu.

Touha vévody a vévodkyně ze Sussexu oprostit se od královských povinností překvapila nejen celý svět, ale i královskou rodinu, která ze zprávy rozhodně není nadšená. Britská média nyní navíc spekulují o tom, že rozhodnutí Harryho a Meghan prohloubilo nesvary mezi Harrym a jeho starším bratrem Williamem a porouchalo už jejich tak ne příliš dobré vztahy. Podle magazínu Sunday Times je prý WilliamHarryho zklamaný a jeho chování už mu nehodlá trpět. „Celý život jsem držel nad bratrem ochrannou ruku. Teď už to ale dělat nemůžu – jsme rozdílné osobnosti,“ vyjádřil se údajně k fatální situaci vévoda z Cambridge a řekl, že ho velmi mrzí, že jeho bratr už nebude součástí „týmu“. Zároveň však prý doufá, že se celá situace brzy uklidní a on s bratrem i švagrovou Meghan najdou společnou řeč.

Korespondent stanice BBC Johnny Dymond, který se věnuje zpravodajství z královské rodiny, tvrdí, že na summitu, který se bude konat už dnes 13. ledna, budou stanoveny první kroky v určení nových vztahů Harryho a Meghan vůči královské rodině. Královna si prý přeje najít řešení v řádu dní, i když v cestě stojí několik složitých problémů.

 

Zdroj: Cosmopolitan, Sunday Times

Články, které by tě mohly zajímat