Právě vysíláme

Přítelkyně fotbalisty Ronalda promluvila o společném životě. „Nevymění žárovku, ani neuvaří,“ prozradila

7. března 2021 14:10
Přítelkyně fotbalisty Ronalda promluvila o společném životě. „Nevymění žárovku, ani neuvaří,“ prozradila

Profesionální fotbalisté mají podobně jako další profesionální sportovci zakázanou spoustu činností. Jak prozradila v rozhovoru pro SportWeek přítelkyně Cristiana Ronalda, hráč Juventusu jí doma neuvaří, a dokonce nevymění ani žárovku.

„Ne, Cristiano opravdu nevaří. Po ranním tréninku si zaslouží najít na stole připravené teplé jídlo. Máme kuchaře, ale někdy vařím i já sama,“ prozradila Rodríguez.

Podle jejích slov Ronaldo nevymění ani žárovku. Ne však z důvodu, že by to neuměl. V domě mají vysoké stropy a pokud by fotbalista lezl na štafle sám, riskoval by zranění. „Kdybyste jím byli, vyměnili byste si sami žárovku, která je šest metrů vysoko?“ nadhodila Ronaldova přítelkyně.

Ta tráví spoustu volného času v posilovně. Jak se nedávno nechala slyšet, v začátcích vztahu se před fotbalistou styděla cvičit. „Je to přeci jen Cristiano Ronaldo. To se ale časem změnilo. Hodně jsem se toho od něj naučila. Pomáhá mi, učí mě a motivuje.“

V rozhovoru Rodríguez Ronalda hned několikrát nazvala svým manželem. Ačkoliv pár svazek zatím nepotvrdil, spekulace se o něm už dlouho. Rodríguez žije se slavným fotbalistou od roku 2016 a mají spolu dceru Alanu Martinu.

Zdroj: SportWeek, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat