Právě vysíláme

Přítelkyni ASHTONA KUTCHERA zavraždil tento muž, rozhodl soud

18. srpna 2019 11:10
Přítelkyni ASHTONA KUTCHERA zavraždil tento muž, rozhodl soud

Porota soudu v Los Angeles minulý týden rozhodla o tom, kdo je vinným v případě brutálních vražd tří dívek, ke kterým došlo v uplynulých sedmi letech. Jedna z nich v době své smrti chodila se známým hercem.

Letos v květnu předstoupil Ashton Kutcher před soud, aby tu vypověděl o událostech z roku 2001, konkrétně ze dne, kdy byla jeho tehdejší přítelkyně zavražděna. Herec měl ten večer s Ashley Ellerin domluvenou schůzku. Když ovšem přijel k jejímu domu, našel ho zamčený, i když vevnitř se podle jeho slov svítilo. Oknem nakoukl dovnitř a všiml si velké červené skvrny na koberci, kterou považoval za rozlité víno. Když se delší dobu nic nedělo, pomyslel si Kutcher, že Ashley asi na schůzku zapomněla nebo si to rozmyslela, a z místa odjel.

Až později se dozvěděl, že rozlité víno byla ve skutečnosti krev a Ahley v době, kdy se díval oknem dovnitř, ležela v domě mrtvá se 47 bodnými ranami v těle.

Nyní, po měsících vyšetřování dospěl soud ke konečnému verdiktu. Z vraždy Ashley a dalších dvou dívek uznal vinným Michaela Gargiula. Žalobce ho označil za „sériového vraha, chladného jako kámen.“ Obžaloba ho rovněž podezírá z vraždy další dívky, kterou měl spáchat již v roce 1993 ve státě Illinois.

Gargiulo všechna obvinění popírá.

Zdroj: news.sky.com

Články, které by tě mohly zajímat